Benvinguts a la primera festa de la teva pell

SKIN FEST by iDermo és el primer FORMPLACE dermocosmètic, la principal missió del qual és crear un espai formatiu on les principals marques puguin mostrar els seus productes i tractaments i els beneficis que aquests ofereixen: tecnologia, principis actius i rutines que cada laboratori aporta a la cura de la teva pell.

14 espais formatius

Al SKIN FEST trobaràs 14 espais creats per realitzar micro formacions dels principals laboratoris farmacèutics amb les últimes novetats per a la cura de la teva pell.

La seva missió és donar-te tips sobre la cura de la pell, com mantenir-la sana sempre i que reflecteixi el millor de tu.

Demostracions, consells, mètodes d'aplicació, tecnologia utilitzada, principis actius, composició... sabies que la pell és l'òrgan més extens del cos? Sabies que no només has de cuidar la teva pell exterior sinó que hi ha 3 capes a tractar?

Això i molt més és el que podràs descobrir el Juny de 2020 Barcelona.

170 metres de material didàctic

Comptem amb més de 170 metres lineals amb estudis sobre el càncer de la pell, projectes que s'estan realitzant, consells sobre la cura de la pell, tractaments solars i, en definitiva, material didàctic que t'ajudi a conèixer aquest preciós òrgan anomenat pell.

Universitats, organitzacions, farmacèutics, formadores de la pell, dermatòlegs... tots, s'uneixen en SKIN FEST per poder-te mostrar i ensenyar que amb una hidratant no n'hi ha prou. La pell, necessita una cura extra que ens acompanyi en la nostra vida de la millor manera possible.

En definitiva, 170 metres lineals de material que et mostraran que has de fer.

Barcelona, Juny de 2020 al Palau Robert

  • Entrada gratuïta
  • Micro-formacions
  • 14 espais formatius
  • 170 metres lineals sobre la teva pell
  • Illa amb formacions de 30 minuts
  • Demostracions i mostres

Comptem amb 22 formacions de 30 minuts, en la nostra ILLA FORMATIVA on ponents d'alt nivell mostraran els tipus de pell i com cadascuna d'elles s’ha de cuidar.

Ponències dels farmacèutics més reconeguts del moment, dermatòlegs reconeguts, experts formatius i molt més perquè la teva pell pugui estar cuidada.

De 11:00 a 22:00 al Juny de 2020 al Palau Robert de Barcelona, es celebrarà una festa mai vista, una festa a la teva pell.
Tot el sector farmacèutic s'uneix en un espai amb una sola missió;

TENIR CURA DE LA TEVA PEL

ON SERÀ L'SKIN FEST?

La festa de la cura de la teva pell serà al Juny de 2020 als Jardins del Palau Robert de Barcelona (Av. Diagonal amb Passeig de Gràcia). Amb entrada gratuïta de 11:00 a 22:00.

JARDINS DEL PALAU ROBERT
Passeig de Gracia, 107 - Barcelona

COM ARRIVAR-HI?


PREGUNTES I RESPOSTES

L’entrada és gratuïta?

Sí, l'entrada al recinte i l'accés a les micro-formacions són totalment gratuïtes.

M’he de registrar prèviament per entrar?

No, no és necessari un registre previ, ni adquirir una entrada anticipada. Volem que la teva visita sigui una sorpresa.
Això sí, et donem l'oportunitat de deixar-nos les teves dades a la nostra newsletter i així poder-te informar de les nostres novetats, tot i que no és imprescindible per entrar.

Per què ho anomenen festa quan no ho és?

Doncs, us direm una cosa que a un visitant o client no se li pot dir: t'equivoques. És una festa en tota regla, hi haurà música i realment serà un festí per a la pell.

Els 2.000 primers tenen premi?

Sí, als 2.000 primers visitants se'ls obsequiarà amb una bossa amb mostres per a la seva pell i informació interessant per començar a cuidar-la com es mereix. Però no l'hi diguis a ningú o et quedaràs sense.

Els nens poden anar-hi?

Per descomptat, encara que no hi hagi una zona especial per a ells, poden entrar al SKIN FEST. A més és una gran oportunitat perquè puguis preguntar sobre com cuidar la seva pell i que un professional format et faci una "visita personalitzada sobre la cura de la seva pell".
Sabies que en l’època infantil 3 cremades solars augmenten fins a 10 les probabilitats que els nens pateixin melanomes en l’edat adulta? Jo crec que portaré els meus fills.

En què consisteix la micro-formació?

Són formacions de 10 minuts que les marques realitzaran en els seus espais i on et mostraran totes les novetats i tractaments que disposen per a la pell.
A més, a la nostra illa central hi ha ponències de professionals sanitaris que durant 30 minuts abordaran temàtiques especifiques de la pell.

Quin és l’horari?

Doncs de forma interrompuda de 11:00 a 22:00 hores. (Bé, per ser exactes, a les 21:45 tancarem portes, perquè al Palau Robert a les 22:00 ens les tanca a nosaltres)


Copyright © SKIN FEST by iDermo.com. All Rights Reserved
Termes i Condicions